autófóliázás - első szélvédő fóliázása

Bizonyára Te is tapasztaltad, hogy nyáron tűző nappal szembe autózva égeti kezedet, karodat és arcodat a nap, még akkor is, ha üzemel a légkondi. Ha IR 70 típusú autóüveg fólia van autód első szélvédőjén, az égető nap okozta kellemetlen hatások nagy méertékben csökkenthetők. Mindenkinek ajánlom, főleg az érzékeny bőrűeknek. A műszerfal és a kárpitok sem fognak annyira felmelegedni.

Pár kép a telepítésről:

lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás lincoln autófóliázás

Az autófóliák mai legmodernebb terméke először Magyarországon! A Shark IR autófólia kiváló hővédelmet nyújt anélkül, hogy az üveget sötétítené, vagy kellemetlenül tükrözne. A Shark IR 70 ideális az első ablakokon történő alkalmazásra, hogy a műszerfal, a kormány és a teljes járműbelső felmelegedése elkerülhető legyen. A Shark IR autófóliákhoz 5 év gyári garancia jár buborékosodás, leválás, törés, delaminálódás és ragasztóhiba ellen.

Tulajdonságok:

- Egyedülálló csúcstechnológia!

- Fényáteresztés 75% (szinte átlátszó, nem észrevehető)

- Nem torzítja a kilátást

- UV szűrés 100%

- Hőkinttartás 68%

- Dupla karcállóréteg (kiváló karcállóság)

- 5 év garancia

Telepítési ár anyagköltséggel együtt:

    - személyautó: 25.000
    - teherautó: 35.000.-

BÁR ÉSZREVEHETETLEN, JÓ ELŐNYOKKEL --> CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!

HISZEN MAGYARORSZÁGON HIVATALOSAN ELSŐ SZÉLVÉDŐRE NEM TELEPÍTHETŐ SEMILYEN AUTÓÜVEG FÓLIA!

Az IR 70 autófóliáról bővebben